kauneuspalvelut

 Huom! Huom! Huom!

Jos sinulla on lahjakortti kauneushoitolan palveluihin, otathan pikaisesti yhteyttä jotta saadaan hoitoaika sovittua.

Lahjakortit tulee käyttää 20.6.18 mennessä.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi hoitolaamme, meillä saat joka kerta nauttia omasta ajasta ja huomiosta.

Ennen varsinaisen hoidon alkua kartoitamme tilanteesi ja toiveesi keskustelemalla ja hoidon päätteeksi kerromme huomioistamme ja mahdollisista suosituksista. Näin pääset kunnolla rentoutumaan ja nauttimaan hoidostasi. Jos epäröit, mikä hoito sinulle parhaiten sopii, ei sinun tarvitse valita sitä itse. Voit vain saapua ja räätälöimme sinun ihotyypillesi ja ihosi kunnolle parhaiten soveltuvan ihonhoitokokonaisuuden.

Kasvohoitosarjoiksi olemme valinneet Nimue Skin Technology– ammattilaisihonhoitosarjan tehokkaat, hajusteettomat tuotteet ja sertifioiduista orgaanisista raaka-aineista ja terapeuttisista uutesekoituksista kehitetyt  Organicspa tuotteet.

Nimue Skin Technology kotihoitotuotteet saatavana hoitolastamme.

SKY-merkki

kasvohoidot

 nimue logo

Nimue

Nimue on etelä-afrikkalainen dermokosmeseutikaalinen ihonhoitosarja, jonka teho perustuu hedelmähappoihin ja niiden tiettyihin yhdistelmiin ja pitoisuuksiin tuotteessa. Nimuen hoitofilosofia on ihon uudistaminen, kuntouttaminen, antioksidantti- ja aurinkosuojaus. Tuotteiden ja hoitojen tavoitteena on vaikuttaa olemassaoleviin muutoksiin, vaikuttamalla niiden syntyyn vaikuttavilla tekijöillä eikä vain keskittyen oireisiin.

Nimue ei käytä eläinkokeita, raaka-aineita eikä valmiita tuotteita testauksissaan.
Tuotteet ei sisällä synteettisiä hajusteita, lanoliinia, mineraaliöljyjä, parabeeneja tai hankaavia aineita.

Uudistavat käsittelyt

NIMUE DEEP CLEANSE – mekaaninen ihonpuhdistus 85€, hapotuksella 105€

Ihonpuhdistus, joka sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, höyrytyksen, mekaanisen puhdistuksen, naamion sekä päättävän suojavoiteen. Hoitoon voidaan lisätä uudistava hapotuskäsittely. Sopii kaikille iholuokille, mutta suositellaan erityisesti ongelmaiholle.

NIMUE ACTIVE REJUVENATION – uudistava hapotuskäsittely levänaamiolla 91€, kollageeninaamiolla 109€

Uudistava hapotuskäsittely 15 % Bio-active Complex kuorinta-aineella. Tehokkaasti, mutta hellävaraisesti uudistava hapotuskäsittely, joka jättää ihon heleäksi ja sileän tuntuiseksi. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, 15% hapotuskäsittelyn ja levä- tai kollageeninaamion sekä päättävän suojavoiteen. Kollageeninaamiota suositellaan ikääntyvälle iholle. Sopii ympäristötekijöiden vaurioittamalle, ylipigmentoituneelle ja ongelmaiholle.

NIMUE  REJUVENATION BOOSTER TREATMENT – uudistava hapotuskäsittely antioksidanttilisällä 111€

Uudistava hapotuskäsittely 15 % Bio-active Complex kuorinta-aineella ja Alpha Lipoic Activator antioksidanttilisällä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, 15 % hapotuskäsitelyn, TDS aktiiviampullin ja levänaamion sekä päättävän suojavoiteen. Suunniteltu ympäristötekijöiden vaurioittamalle ja ylipigmentoituneelle iholle.

Täydentävät käsittelyt

NIMUE THERAPEUTHIC –  kasvohoito hieronnalla 85€

Rentouttava kosteuttava kasvohoito asiakkaan yksilöllisen tarpeen mukaan toteutettuna. Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, entsyymikuorinta, höyrytys, hieronta ja naamio sekä hoidon päättävä suojavoide. Sopii kaikille iholuokille paitsi ongelmaiholle.

NIMUE  EYE  TREATMENT – kiinteyttävä silmänympärysihon hoito 63€, kasvohoidon yhteydessä 20€

Erikoishoito herkälle silmänympärysalueelle. Seerumista ja kollageeninaamiosta koostuva hoito kosteuttaa ja silottaa silmänympärysalueen ihoa tehokkaasti. Yksittäisenä hoitona tai muun hoidon yhteydessä.

Voimakkaasti uudistavat käsittelyt

NIMUE  SRC ERIKOISKUORINTA – uudistava hapotuskäsittely antioksidanttilisällä 125€

Voimakkaasti ihoa uudistava käsittely sopii erityisen hyvin pintaryppyjen, juonteiden ja ihon veltostumisen sekä epätasaisen pigmentaation hoitoon. Tämä on Nimue -sarjan voimakkain hapotushoito, joten se ei sovellu ihka ensimmäiseksi hoidoksi vaan vaatii alleen muutaman miedomman hapotuksen.

NIMUE  MIKRONEULAUSKÄSITTELY – 160,00€ / 1. hoito ja seuraavat hoitokerrat 115,00€

Ihon luontaista kollageenituotantoa edistävä erikoiskäsittely, joka sisältää alkupuhdistuksen, entsyymikuorinnan, neulauskäsittelyn, TDS aktiiviampullin ja kollageeninaamion sekä suojaavan hoitogeelin. Hoitoa suositellaan ikääntymisen merkkien hoitoon ja ennaltaehkäisyyn, toteutetaan kuuden käsittelyn hoitokokonaisuutena. Hoitoa jatketaan sarjan jälkeen ylläpitohoitoina. Hoidosta voit lukea lisää Juuri nyt-sivultamme.

 

Organicspa

Parhaista sertifioiduista orgaanisista raaka-aineista ja terapeuttisista uutesekoituksista kehitetyt Organicspa tuotteet. Ihotyyppisi mukainen luomulaatuinen peruskasvohoito.
Organicspa – 100%  luomulaatuista luksusta ihollesi!

ORGANICSPA luomukasvohoito –  kuivalle, herkälle ja janoiselle iholle 95€

Normaalille ja kuivalle sekä herkälle iholle. Intensiivinen kosteuttava naamio, joka lukitsee kosteuden ihoon sekä palauttaa menettyä kosteutta. Syväkosteuttava, täyteläinen naamio kuivalle, kosteusköyhälle ja herkälle iholle.

ORGANICSPA MULTI DETOX CLAY –  normaalille ja sekaiholle 105€

Detox – erikoishoito on suunniteltu puhdistamaan ja elvyttämään ihoa. Kaoliinin, vihreän tee uutteen ja bentoniitin puhdistavat vaikutukset poistavat iholta ylimääräistä talia sekä epäpuhtauksia. Hoito sisältää tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen.

laitehoidot kasvoille 

DUAL INJECTOR – neulaton liftaus 129€

Laitteessa yhdistyy radiofrekvenssi ja elektroporaatiotekniikka. Radiofrekvenssitekniikan avulla saadaan aikaiseksi kiinteämpi iho sekä ihohuokoset avattua. Elektroporaatio taas auttaa hoitoaineiden imeytymisessä kudoksiin. Hoito sopii kaikille ihotyypeille ja hoidossa käsitellään kasvojen lisäksi myös kaula. Hoidolla voidaan lieventää ikääntymisen merkkejä, vähentää hyperpigmentaatiota, stimuloida kollageenituotantoa ja tehostaa aineiden imeytymistä.

DIAMONDPEEL – timanttihiontakasvohoito 85€

Puhdistaa ihoa timanteilla sekä alipaineella. Timanttihiontakasvohoidoissa voidaan kirkastaa ja uudistaa ihoa, poistaa mustapäitä ja talia sekä tasoittaa arpeumia. Ihon väri normalisoituu ja kirkastuu. Erinomainen myös miehen iholle.

ULTRAÄÄNI – ihonpuhdistus 85€

Ultraääni-ihonpuhdistus sopii kaikille ihotyypeille. Se on hellävarainen ja miellyttävä hoito ilman mekaanista ärsytystä. Ultraääni-ihonpuhdistus irrottaa kuolleet sarveissolut ja epäpuhtaudet iholta sekä liu’uttaa talin ulos ihohuokosista kivutta vahingoittamatta kudosta pinnallisesti toimivalla ultraäänellä.

muut kasvohoidot

KOMEAT MIEHET – kasvohoito miehille 75€

Puhdistava ja raikastava kasvohoito miehen iholle. Tekee ihosta raikkaan ja mattapintaisen. Hoito sisältää tarvittaessa mekaanisen puhdistuksen tai timanttihionnan.

YOUNG – kasvohoito nuorelle (alle 16v.) 73€

Hoito sisältää  ihon pinnan pehmittävän kuorinnan ja ihohuokosia avaavan höyrytyksen. Erittäin huolellisen ja hellävaraisen mekaanisen puhdistuksen. Ihoa rauhoittavan ja kirkastavan hoitonaamion.

FACE MASSAGE – kasvohieronta 30 min. 45€

Rentouttava kasvojen, hiuspohajan ja decolteen hieronta tuo ihanan hemmotteluhetken keskelle kiireistä arkea sekä se rauhoittaa mieltä ja virkistää aisteja.

jalkahoidot

KEVYET JALAT– jalkahoito 65€, geelilakkauksella 90€

Perusteellinen jalkahoito sisältää virkistävän jalkakylvyn, kovettumien poiston ja kynsien hoidon ja lakkauksen. Lopuksi jalkasi hierotaan ja askeelesi on taas kevyt.

IHANAT JALAT– jalkahoito 77€

Perusteellisen jalkahoidon lisäksi  saat tähän hoitoon  hemmottelevan sokerikuorinnan sekä kosteuttavan naamion, hoito täydentyy rentouttavalla jalkahieronnalla.

LYHYET KYNNET– 28€

Kynsien lyhennys ja tarvittaessa ohennus.

GEELILAKKAUS – kestolakkaus 60€

Geelilakkauksen lopputulos on ohut ja kiiltävä.  Kestolakka levitetään kynnelle tavallisen kynsilakan tapaan, mutta kovetetaan led- uunissa. Lakka saa kauniin, kiiltävän ja ennen kaikkea kestävän pinnan. Varpaankynsissä lakkaus pysyy kauniina jopa 2 kuukautta.

kädet & kynnet

MINI – manikyyri  38€

Hoito sisältää kynsien muotoonviilauksen ja lakkauksen. Halutessasi voit lakkauksen sijasta valita rentouttavan käsihieronnan.

KAUNIIT KÄDET – manikyyri  55€

Hoito sisältää käsiä hellivän kuorinnan, kynsien muotoilun ja kynsinauhojen siistimisen, lakkauksen sekä rentouttavan käsihieronnan.

GEELILAKKAUS – kestolakkaus 56€, muiden käsihoitojen lisukkeena 25 €, geelilakkauksen poisto 30€

Geelilakkauksen lopputulos on ohut ja kiiltävä.Kestolakka levitetään kynnelle tavallisen kynsilakan tapaan, mutta kovetetaan j LED-uunissa. Lakka saa kauniin, kiiltävän ja ennen kaikkea kestävän pinnan. Hoito sisältää MINI-manikyyrin.

ripset & kulmat 

YUMI LASHES – kestotaivutus 89€, kulmien kestovärjäyksellä 104€

YUMI™ Lashes on täysin uudenlainen ripsien kestotaivutus, joka saa omat luonnolliset ripsesi näyttämään pitkiltä, kauniilta ja näyttäviltä, ilman liimaa ja irto-osia. Hoito kestää n.60minuuttia, jonka aikana voit rentoutua täydellisesti ja saat samalla anti-ageing geelilaput silmänympärysiholle jotka kirkastavat ja liftaavat tehokkaasti. Hoidon tulos kestää 8-10 viikkoa, joka on silmäripsien normaali elinkaaren pituus. Kestovärit viimeistelevät näyttävän katseesi ja saavat silmäsi säihkymään!

YUMI Lashes hoidon jälkeen ripsiä ei tulisi kastella vuorokauteen.

 

Kestovärjäykset

ripsien ja kulmien värjäys, kulmien muotoilu 38€ (vaha&pinsetit), kasvohoidon yhteydessä 30€
ripsien värjäys 18€
kulmien värjäys ja muotoilu (vaha&pinsetit) 25€
kulmien muotoilu (vaha&pinsetit) 15 €

sokeroinnit & vahaukset

BODY SUGARING – vartalosokerointi

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla poistetaan häiritsevät ihokarvat hellävaraisesti ja miellyttävästi, mutta tehokkaasti! Samalla saadaan poistettua kuollutta ihosolukkoa, joten sokeroinnin jälkeen iho tuntuu ihanan pehmeältä ja sileältä.

Sokerointi sopii myös lyhyen karvan poistoon. Hellävaraisuutensa vuoksi iho ei myöskään
hoidon jälkeen punoita, ja sopii herkimmillekin iho-alueille. Sokeri ei ole kuumaa, eikä aiheuta rasitusta iholle, joten se sopii mainiosti myös couperosalle, ja suonikohjuille.

100%:sesti luonnon raaka-aineista valmistettu tuote!

ylähuuli  17€

kulmat 20€

kasvot 35€

kainalot 35€

 

 

Palvelujen hinnat sisältävät 24% alv:n

Peruuttamattomasta ajasta veloitamme 100% palvelun hinnasta.

 

 

 

 

 

 

 

 

ulzi